Naarmate we ouder worden gaan onze biologische processen vertragen. In combinatie met omgevings-factoren, zoals zon en wind gaat dit nog sneller. Daarom is de enige manier om dit te reguleren of de huid verjongingsprocessen te stimuleren, het toevoegen van waardevolle stoffen aan de huid die zij zelf niet of niet genoeg meer kan aanmaken. 

Jean d’Estrées productlijn

Jean D’Estrées beschikt over een aantal series voor zowel gezicht als lichaam.

De basislijn:

 • The Essentials (reinigingsproducten zoals de 3 in 1 reiniging, milk en lotion, cleansing foam, peeling).

De diverse series voor:

 • De gecombineerde  tot vette huid.
 • De droge huid.
 • De vochtarme huid.
 • De gevoelige huid.
 • De rijpere huid (prevention 30/40, reparation 40/60 en luxe producten).

Daarnaast is er de lijn “For Men” speciaal voor mannen en de lijn “Sun Care” (de zonnelijn).

Jean d’Estrées Authentic Beauty

Puur natuur is de echte motivatie van gebruikers van deze producten.  Respect voor de natuur, voor alles wat leeft en respect voor onthaasting. We gaan terug naar de bron van alle schoonheid.

Een serie van gezichtsverzorgende producten die zowel een natuurlijke als effectieve belevenis bieden. De delicate, aangename structuur geeft de huid een gevoel van puurheid en frisheid. Hierdoor wordt ieder moment van gebruik een moment van plezier! Deze lijn doet wat ze belooft. Een serie van gezichtsverzorging die zowel effectief als natuurlijk is.

 • Natuurlijke verzorgingsproducten, opgebouwd uit plantaardige en minerale ingrediënten
 • Ten minste 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Recyclebare of milieuvriendelijke verpakkingen en materialen (uit FSC bossen – Forest Stewardship Council : verantwoordelijk bosbeheer, langdurige ontwikkeling), verpakkingen zonder cellofaan

Natùrys

Naturys is een complete serie voor gezicht en lichaam met heerlijke behandelingen en hoogwaardige kwaliteitsproducten voor een zeer gunstige prijs. De Naturys lijn bestaat uit natuurlijke en organisch gecertificeerde producten. Deze staan garant voor de gezondheid van de mens en het milieu.

Alle gebruikte bestanddelen dragen bij tot het behoud van een gezond milieu.

Wat betreft de gezichtsproducten bestaat de lijn uit een serie voor:

 • De droge huid met hydraterende producten.
 • De gecombineerde  tot vette huid met talg regulerende producten
 • De gevoelige huid met beschermende en kalmerende producten.
 • De rijpere huid met anti-age producten met verstevigende werking
 • De huid met pigmentatie problemen en een doffe huid.
Voor alle NATURYS producten geldt:

Nikkel, chroom en kobalt getest om allergische reacties te voorkomen
Dermatologisch en microbiologisch getest
Vrij van dioxinen
Zonder genetisch gemodificeerde organismen, conserveringsmiddelen, parabenen, kleurstoffen , zeep en paraffine
Diervriendelijk (erkend door de Nederlandse organisatie Proefdiervrij).
Met respect voor milieu en natuur geldt:

Gerecycled verpakkingsmateriaal  •  Materialen niet gebleekt met chloor • Inkt op waterbasis voor volledige recycling• Sprays bevatten geen drijfgassen
Deze producten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008, een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. BEMA Cosmetici heeft het bio-ecologische ICEA certificaat (Instituut voor Ethische en Milieubewuste Certificering) en het AIAB certificaat (Italiaanse vereniging voor biologische landbouw), die garant staan voor de gezondheid van de mens en het milieu. Alle gebruikte bestanddelen zijn immers van natuurlijke oorsprong en dragen bij tot de vermindering van milieuvervuiling.

Health & Beauty Dead Sea Minerals

Dode Zee producten staan bekend om hun helende werking bij huidklachten. Ook de modder die uit de dode zee gewonnen wordt is zeer heilzaam voor de huid. Omdat wij zelf geen mineralen aanmaken in ons lichaam, moeten we deze door middel van voedsel of via de huid tot ons nemen.

Dode Zee zout bevat alle noodzakelijke mineralen die ons lichaam nodig heeft. Het onderscheidt zich van ‘gewoon keukenzout’ door z’n hoge gehalte aan magnesium (15 keer zoveel als in het gangbare zout ) en brede spectrum aan sporenelementen. Hiermee is het uniek in haar chemische samenstelling en bevat meer dan 40 type mineralen elk met een eigen specifieke werking.

Health & Beauty producten zijn op natuurlijke wijze geconserveerd (parabeenvrij), geparfumeerd en gekleurd en zijn daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Deze lijn bevat natuurlijke huidverzorgende producten en is één van de leidende internationale merken op het gebied van dode zee verzorgingsproducten. De meest geavanceerde en innovatieve technologie wordt geïntegreerd met de meest verfijnde natuurlijke ingrediënten uit de dode zee. Een hoge kwaliteit aan producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

H&B producten worden gemaakt op basis van dode zeemineralen, dode zeemodder, vitamines, plantenextracten en aromatische oliën, voor een gezonde en stralende huid. Ze worden uiteraard niet op dieren getest en de producten zijn parabeenvrij.

De producten voldoen aan internationale productievoorschriften als ISO en GMP en zijn allemaal gecertificeerd door het Israëlische ministerie van Gezondheid.

Dode Zee zout droogt de huid niet uit, integendeel, het hydrateert. Het zout houdt het vochtgehalte in de huid op peil. Bovendien verwijdert het de dode huidcellen (en in het geval van psoriasis, de typische schilfers) en heeft het een desinfecterende werking. Deze reiniging zorgt ervoor dat verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen.

Het gebruik van Dode Zee producten maakt de huid sterker en vitaler door de constante toevoer van belangrijke mineralen. Dit ondersteunt de stofwisseling en de vochtbalans. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op tegen allerhande aandoeningen en ziekteverschijnselen.

Revebel Bycure

Dit is een productlijn voor behandeling van gezicht en lichaam. Een lijn die optimale behandelingen en verzorging aanbiedt op basis van medische wetenschap en protocollen die werken aan duurzaam resultaat. Geen hype en trends maar programma’s die zich richten op een gedegen resultaat op termijn. Op basis van kennis en ervaring vanuit de farmaceutische industrie zijn nieuwe formules gemaakt met als basismodel … ons eigen lichaam.

De richtlijnen zijn uiterst streng en innoverend. Deze steunen op de basisprincipes van biologische producten, maar gaan nog veel verder. Zij zorgen voor een enorme stap vooruit in de cosmetica. Talrijke stoffen zijn verboden: van oorsprong petrochemische ingrediënten zoals minerale oliën of siliconen, van oorsprong dierlijke ingrediënten zoals lanoline, synthetische kleurstoffen, conserveermiddelen zonder ecolabel enz.

De formules bevatten gegarandeerd geen allergenen. Geen enkel ingrediënt is overbodig. Ieder ingrediënt speelt een belangrijke rol in de formule. Zelfs het water in de formule is biomimetisch (natuur nabootsend) en derhalve perfect geschikt voor de huid.

De hoogste certificering voor deze producten is verkregen en deze nieuwe producten zijn ontwikkeld op basis van erkende medische protocollen. Kennis en ervaring van huidverzorging door huidspecialisten en doktoren, dermatologen en artsen worden optimaal gecombineerd.

Er worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die perfect aansluiten op de huid (voor het merendeel met een aard of werking die gelijk is aan die van haar natuurlijke bestanddelen). Kort gezegd, de huid vormt het biologische model van ieder product. Omdat de stoffen hierdoor precies op de juiste plaats komen kunnen we meerdere functies in 1 product verwerken. Wat het lichaam niet gebruikt wordt door de lichaamseigen eigenschappen ook door het lichaam weer makkelijk afgevoerd. Wat het lichaam niet gebruikt,  moet er tenslotte ook weer uit.

Deze huidverzorgingsproducten gaan verder dan natuurlijke cosmetica omdat de biomimetische verzorgingsproducten uitsluitend nuttige ingrediënten bevatten, die veelal door de huid herkend worden. Deze respecteren het ecosysteem van de huid volledig; zij werken perfect samen met de natuurlijke bestanddelen van de huid. Er bestaat zo geen enkel risico de huid kwetsbaar te maken, ook niet de gevoelige.