25% Vriendinnenkorting

Deel jouw ervaringen met je vriend(inn)en, familie, of collega’s en verdien allebei 25% korting: Als jij als bestaande klant een nieuwe klant aanbrengt, krijgt hij of zij direct 25% kennismakingskorting op een behandeling. Zodra er een 2e afspraak wordt gemaakt door de nieuwe klant, krijg ook jij 25% korting op je volgende behandeling. Je mag daar zo vaak gebruik van maken als je wilt.

20% Relatiekorting

Ben je klant bij een van onze relaties en nog geen klant bij Aurelia? Dan mag je daar een brochure met daarin een kortingbon meenemen. Die bon is geldig voor maar liefst 20% korting op je eerste behandeling. Als je er zelf geen gebruik van wilt maken, mag je de bon ook aan iemand anders geven.

Kadobonnen

Vind je het ook zo lastig om altijd weer een origineel kado te bedenken? Dat hoeft nu niet meer; met de kadobonnen van Aurelia. We hebben bonnen voor diverse bedragen, en zelfs voor complete behandelingen. In dit geval mag je zelf kiezen welke tekst je op de bon wilt hebben om het nog persoonlijker te maken.

De Bollebuikenbon

Koop je net als de rest een rompertje of een knuffel? Of wil je iets geven dat pas echt origineel is? Geef dan de Bollenbuikenbon. Die is in te wisselen voor een heerlijke en rustgevende zwangerschapsmassage. Wat dat precies inhoud lees je in het hoofdstuk “massages.
zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage totaalpakket

Mocht je van te voren al besluiten gedurende je zwangerschap vaker gebruik te maken van de massage van 60 minuten, dan is het voordeliger om het zwangerschap totaalpakket met 8 massages te nemen. Dit bestaat uit 7 maandelijkse zwangerschapsmassages (maand 3 t/m 9) en een postnatale massage ongeveer 4-6 weken na de bevalling. De ideale manier om ontspannen door de zwangerschap te komen. Je kan de massages naar eigen inzicht uitbreiden met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, scrub of een van de vele andere behandelingen. (Kijk voor meer informatie bij massages).

Voor alle acties gelden de volgende voorwaarden:

Kortingsacties en andere aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere kortingsacties en aanbiedingen. Betaalde kadobonnen kennen geen verloopdatum, ze blijven altijd inwisselbaar en mogen WEL gebruikt worden in combinaties met andere acties. Verjaardagsbonnen zijn niet overdraagbaar aan een ander en niet inwisselbaar voor geld. De relatiekorting geldt alleen voor nieuwe klanten van Aurelia en voor de eerste behandeling, hij kan niet gebruikt worden voor de aankoop van producten en is niet inwisselbaar voor geld. De bon heeft geen verloopdatum en mag worden overgedragen aan anderen als je er zelf geen gebruik van maakt. Bij twijfel: vraag van te voren of een bepaalde korting toepasbaar is.