Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massageolie of -crème gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positief effect op een goede gezondheid. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam wordt beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in het hoofd. Alle massages zijn in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Wij geven geen erotische massages!

Anti-stress gezichts-, hals- en decolletémassage

Duur: 20 min.

€ 18,50

Anti-stress hand- en armmassage

Duur: 20 min.

€ 18,50

Anti-stress voet- en beenmassage

Duur: 20 min.

€ 18,50

Anti-stress nek-schouder-rug massage incl. rugscrub

Duur: ruim 30 min.

€ 32,50

Volledige relax lichaamsmassage incl. rugscrub

Duur: ruim 60 min.

€ 57,50

Kaarsenmassage incl. rugscrub

Duur: ruim 30 min.

De kaarsenmassage is pure verwennerij. Massagekaarsen zijn niet gemaakt van paraffine maar van hoogwaardige, verzorgende cosmetische oliën zoals o.a. kokosnootolie en bijenwas. Deze bijzondere kaars wordt aangestoken en vervolgens volgt een ontspannende massage met de warme, gesmolten olie. Deze oliën hebben verzachtende en vochtherstellende eigenschappen. De combinatie van de de geur en de warme, kostbare oliën laten spanningen en blokkades verdwijnen. Je lichaamshuid is goed doorbloed, voelt zacht aan en is verzorgd.

€ 32,50

Kaarsenmassage incl. rugscrub LUXE

Duur: ruim 60 min.

Deze massage is hetzelfde als de kaarsenmassage van ruim 30 minuten alleen uitgebreid met de voorzijde van het lichaam (de borsten worden netjes afgedekt).

€ 57,50

Bellabaci cuppingmassage incl. rugscrub

Duur: ruim 60 min.

De Bellabaci Cupping massage is een moderne, pijnloze variant van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met zachte, siliconen vacuüm cups en heeft een geweldige ontspannende en helende werking.

De cupping massage is voor iedereen geschikt die o.a. last heeft van pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulitis en striae. Door het creëren van een vacuüm aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en verbetert de doorbloeding. De massage wordt afgesloten met een verfrissende rugscrub.

€ 57,50

Hotstonemassage incl. rugscrub

Duur: ruim 30 min.

Bij de hotstone massage maak ik gebruik van natuurlijke basaltstenen uit vulkanische gebieden. Basalt is gestolde lava en bestaat uit kleine kristallen. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte en energie goed vasthouden en langzaam aan het lichaam afgeven. De warmte van de stenen dringt zo’n 3-4 cm door in het spierweefsel, waardoor pijnklachten verminderen, de stofwisseling toe neemt en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een goede hotstone massage kan een intense ervaring zijn die vaak langer doorwerkt en is een bijzondere ervaring en leuk om bijvoorbeeld iemand kado te doen.

€ 32,50

Hotstonemassage incl. rugscrub LUXE

Duur: ruim 60 min.

Deze massage is hetzelfde als de hotstone massage van ruim 30 minuten alleen uitgebreid met de voorzijde van het lichaam (de borsten worden netjes afgedekt).

€ 57,50

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere periode in je leven. Een tijd waarin emoties in alle vormen en hevigheid door je lichaam stromen. Daarnaast geven de hormonale veranderingen in je lichaam vaak lichamelijke klachten. Maar als jij vredig en ontspannen bent, werkt dit door naar je kindje. De massage is dus prettig voor zowel moeder als kind. Vaak merk je bij moeders die het erg druk hebben dat juist tijdens de massage door de ontspanning het kindje gaat reageren. Waar het ene kindje net als mama tot rust zal komen, zal het andere juist heel actief worden. Deze massage heeft onder meer een positief effect op de slaap en zorgt voor vermindering van vermoeidheids-, rug- en bekkenklachten, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Daarnaast verbetert de massage de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor moeder en kind. Tijdens de massage lig je op je rug en op je zij, ondersteund door een zwangerschapskussen. Als je een eigen favoriete kussen hebt, mag je dat natuurlijk ook meenemen.

Zwangerschapsmassage

Duur: ruim 60 min.

Deze massage bestaat uit een heerlijke schouder- en rugmassage terwijl je op je zij ligt (ondersteund door een zwangerschapskussen), gevolgd door een massage van voeten, benen, buik (in overleg), handen en armen. Daarna volgt een ontspannen massage van decolleté, hoofd en gezicht. Na ruim een uur kan je er weer lekker tegen aan.

€ 57,50

Zwangerschapsmassage totaalpakket

Mocht je van te voren al besluiten gedurende je zwangerschap vaker gebruik te maken van de massage van 60 minuten, dan is het voordelig om het zwangerschap totaalpakket met 8 massages te nemen. Dit bestaat uit 7 maandelijkse zwangerschapsmassages (maand 3 t/m 9) en een postnatale massage ongeveer 4-6 weken na de bevalling. Je kan de massages naar eigen inzicht uitbreiden met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, scrub of een van de vele andere behandelingen.

€ 460,-

ACTIEPRIJS

€ 395,-

Postnatale massage

Duur: 60 min.

Deze massage kan gegeven worden na 4 weken vanaf de geboorte van de baby, bij een keizersnede vanaf 6 weken. De postnatale massage helpt je om sneller te herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra gebruikt worden bij het geven van borstvoeding en dragen van de baby zoals de nek- en schouderspieren. Deze massage vermindert hoofdpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

€ 57,50